Kandidátka do predstavenstva Zväzu na obdobie 2018-2022

 

Kandidátka do predstavenstva Zväzu

na obdobie 2018-2022

 

Na základe výzvy v časopise 7/2017 bola zostavené kandidátka do predstavenstva a bola uzavretá 1.12. 2017 v Rajeckých Tepliciach. Z predstavenstva odchádza Richard Sebera, ktorý bol vo funkcii tri funkčné obdobia ako zástupca najväčšieho servisu na Slovensku. Do predstavenstva bol navrhnutý Ivan Lobík, ktorý vedie spoločnosť Sinop Alfa Pezinok špecializujúcu sa na predaj komponentov, chladiacich médií, chladiacich, klimatizačných zariadení, tepelných čerpadiel. Zastupuje výrobcu veľkých chladiacich zariadení Sinop České Budejovice. Vo Zväze aktívne diskutuje na vo vzťahu ku uplatneniu právnych noriem, a potrebám servisných organizácií. Podporil výskum alternatívnych chladív vo Zväze.

Pripomienky ku návrhu predstavenstva môžete posielať do 31. januára 2018. Definitívna kandidátka bude schválená na jarnom zasadaní predstavenstva a uverejnená v časopise Správy 2/2018. Takýmto spôsobom bude predložená v roku 2018 na schválenie 13. apríla 24. valnému zhromaždeniu Zväzu počas výstavy Rácioenergia na Inchebe v Bratislave

 

 

Pracovné skupiny podľa potreby

Pracovné skupiny budú tvorené podľa potreby. V roku 2017 tak bola zostavená pracovná skupina pre PEF, vodný zákon, F plyny, BOZP a podobne, ktorých sa aktívne zúčastňovali napríklad Alexej Hyža, ktorý nás zastupuje vo vzťahu k zákonu o vode, Emil Izakovič, Miroslav Machovič, Ladislav Ladič, Adam Brestovský a ďalší. Do našich komisií sa zapájajú aj odborníci mimo Zväzu napríklad Sylvia Némethyová, Jozef Oceľák a ďalší.

 

Viac informácií nájdete v časopise Správy 1/2018