Diskusné fórum o certifikácii, vzdelávaní, programe Leaklog a iných činnostiach zväzu.
Nie ste prihlásený.
Zdravim na skoleni na klimatizaciu a uspesnych testoch som bol informovany ze sa mam registrovat na tejto stranke tak som sa registroval avsak neviem kde zadat cislo certifikatu na oznamovanie plynov HFC- 134a a pripadne HFO-1234yf ak to sem nepatri tak ma prosim navedte na spravny smer. Dakujem
Dobrý deň,
Ak chcete získať certifikát firmy, najprv podajte .
Na akom školení ste boli? Máte už osvedčenie o odborných znalostiach? Ak nie, najprv podajte .
Mam osvedcenie klimatizacia 1 len mi bolo povedane na skoleni ze sa mam registrovat koli plneniu klimatizacie motorovych vozidiel
Áno, na prácu s chladivom je potrebný certifikát firmy. Osvedčenie je len predpokladom k jeho získaniu.
Aha takze aky je pre mna postup?
Keďže ste už podali, ďalší krok je . Oznamovanie pohybu chladív sa opakuje každý rok v januári ako podmienka predĺženia certifikátu.
Ok cize ked stym este len teraz zacinam tak oznamujem az na dalsi rok ak dobre rozumiem?
Nie, už teraz oznamujete za rok 2016. Potom v januári 2018 oznámite pohyb chladív z roku 2017.
Ale ved sme ani masinu nezacali pouzivat :-D este len zaciname
V tom prípade pošlite oznámenie bez pohybu chladiva. Musíte ale uviesť technické vybavenie a zamestnancov (čísla osvedčení).
Dobrý deň
podával som si žiadosť o vystavenie certifikátu ako som sa vyššie dočítal chcel by som oznámiť pohyb chladív za rok 2017
a tu nastáva problém:
moji zamestnanci získali osvedčenie o absolvovaní školenia avšak keď ich chcem napísať do zoznamu nikoho mi nenájde tak isto aj keď vyhľadám podľa mena
a najlepšie je že sa snažím celý deň dovolať na čísla čo máte na stránkach neúspešne
moji zamestnanci získali osvedčenie o absolvovaní školenia avšak keď ich chcem napísať do zoznamu nikoho mi nenájde tak isto aj keď vyhľadám podľa mena
Prosím pošlite zoznam zamestnancov (čísiel osvedčení) na web@szchkt.org a zistíme, kde je problém.
Dobrý deň
poslal som neprišla mi žiadna odpoveď
Dobry den tak isto mam problem vypisat pohyb chladiva za rok 2021
Dobrý deň,
Prosím bližšie opíšte Váš problém tu alebo emailom na adresu web@szchkt.org alebo zavolajte na kontaktné číslo zväzu.